Designad för kliniker som tar steg i sin digitala utveckling

Att börja med digital tandvård är omvandlande och kartan för digital tandvård ritas om år efter år. Utvecklingen går så fort så det kan vara svårt att veta när man ska kunna satsa på att börja jobba digitalt.

Efter två års utveckling och otaliga prototyper senare, är vi stolta över att kunna presentera en vagn som är utformad för kliniker som vill ta ett steg mot digitala tandvård!

Shift, med ett namn som betonar övergången från analogt till digitalt arbetssätt, är en vagn för kliniker som önskar sig ett sånt flexibelt arbetssätt som möjligt. 

Flexibilitet i val av utrustning

Utrymmet i vagnens nedre del gör det möjligt att placera vanliga datorchassin – något som gör att den här vagnen kan uppgraderas när den tiden kommer. Lättrullande hjul med två låshjul, utdragbar kabel och kontaktdosa med 4 uttag. 

Utrustning som medföljer:

  1. Fäste för 3Shape Trios (passar både Pod och Pod Wireless)
  2. Hygienisk tangentbord från Man & Machine (Slim Cool Keyboard)
  3. Diskbar datormus från Silver Storm (Waterproof Mouse)
  4. Hygienisk touchskärm från AG Neovo med bra upplösning (Inkoppling via DVI)
  5. Magnetfästen för scannerspetsar och kalibreringskit som kan fästas på valfri plats på vagnen.

Tillvalsutrustning

Batteribackup

Eftersom en vanlig dator måste startas om när du kopplar bort strömmen, erbjuder vi en batteribackup i vår cart. Detta förenklar transporten mellan rummen oerhört men tillåter ändå användning av en riktigt kraftfull dator.

Displayfäste med tilt

En enklare tiltfunktion som gör det möjligt att tilta 20 grader, både upp och ned. Fästet kan därmed lutas i olika vinklar med minimal input för individuell positionering.

Högermontage av scanner

Vi har sett att dom flesta vill ha sin vagn placerad på patientsidan i rummet. Vill man hellre ha vagnen på tandläkarsidan så har vi förberett för ett fäste för högermontage av scannern.

Add to cart